Tekstil & Merchandise

Reklameartikler med jeres eget personlige præg


Hver eneste dag modtager vi tusindvis af budskaber gennem forskellige mediekanaler. Mange af disse udefrakommende budskaber bliver automatisk frasorteret, da vi som mennesker har trænet os selv til at blive annonceblinde / budskabsselektive.

Skab værdi for jeres kunder og ansatte ved at forære dem brugbare reklameartikler, kundegaver som kuglepenne, keyhangers, kasketter eller firmagaver til de ansatte såsom sportstrøjer, t-shirts eller lignende.


Hvis man udelukkende jagter kunder via traditionel markedsføring, kan det være en svær opgave at få sine budskaber ud mellem de mange millioner andre budskaber – vælger man derimod at produkt markedsføre (reklameartikler) rammer man den potentielle kunde når denne har fri, er på messe, går tur i parken i regnvejr med den flotte reklame paraply m.v.


Netop fordi produkterne har en lang levetid og de påvirker mange sanser hos folk, og da vi kan se, føle, lugte og røre disse, forøges muligheden for at jeres varemærke/logo vil blive husket og positivt genkendt på sigt.

Vidste du, at selvom mange af vores tryksager er ganske ”normale” i størrelse og form – så kan vi faktisk også så meget andet? Vi kan hjælpe dig, hvis du skal have et kæmpe stort banner på Rådhuspladsen, hvis du skal have logo på firmaets møbler, eller hvis du vil adskille dig fra konkurrenterne på markedet med fx et foldet julekort i et miniputformat.

Vi bøjer os for jeres ideer.


Vi har beskæftiget os med tryksager siden 1962. Dét i sig selv er ikke en garanti for et godt håndværk, men det er ånden bag: Vi stiller enormt høje krav til os selv, både i servicen over for jer og i håndværket omkring jeres tryksager.

For os er miljø ikke bare noget, man taler om. Det er en reel virkelighed – noget, vi dagligt forholder os til, når vi vejleder dig om dine tryksager, når vi vælger trykkemetoder, og når vi bortskaffer vores restpartier.

Vi tænker grønt for jer.


For os er miljø ikke bare noget, man taler om. Det er en reel virkelighed – noget, vi dagligt forholder os til, når vi vejleder dig om dine tryksager, når vi vælger trykkemetoder, og når vi bortskaffer vores restpartier.

Dystan& Rosenberg har beskæftiget sig med tryksager siden 1962. Dét i sig selv er ikke en garanti for et godt håndværk, men det er ånden bag: Vi stiller enormt høje krav til os selv, både i servicen over for dig og i håndværket omkring din tryksag. Vi gør en dyd ud af altid at være fleksible og løsningsorienterede – og du må gerne prøve os af.

Vi hjælper jer hele vejen.


Selvom mange af vores tryksager er ganske ”normale” i størrelse og form – så kan vi også meget andet? Hvad med et kæmpe banner på Rådhuspladsen?,  logo på firmaets møbler?, eller mange andre spændende opgaver.