Skilte

SKILTE

Skilte til ethvert formål. Små skilte, store skilte, udendørs eller indendørs, firkantede eller firgurskårne. Vi har det hele i sortimentet.

Skilte

I bund og grund er et skilt bare en plade med tryk. Et skilt kan laves af forskellige materialer, det kan have forskellige tykkelser og formater, alt afhængigt af formålet.


Et skilt er ikke bare et skilt,  et skilt, der findes gulvskilte, papfigurer, gavechecks m.fl. for selv om det hedder skilte tryk, kan skiltet også bruges i mange andre sammenhænge, eksempelvis som infotavle, som en rekvisit i en teaterforestilling eller som billeder man kan hænge på væggen.


Alle vores skilte tryk er topmoderne UV-print, og giver en imponerende levetid på op til 5 år. Skal skiltet bruges et udsat sted og skal kunne tåle både vind, vejr og sol, eller ønsker der bare en ekstra lang levetid, kan man dette lamineret.


Ved laminering af skilte, øges levetiden på dette med gennemsnitligt ca. 50 %. Lamineringen kan være med mat eller højglans finish.

Vidste du, at selvom mange af vores tryksager er ganske ”normale” i størrelse og form – så kan vi faktisk også så meget andet? Vi kan hjælpe dig, hvis du skal have et kæmpe stort banner på Rådhuspladsen, hvis du skal have logo på firmaets møbler, eller hvis du vil adskille dig fra konkurrenterne på markedet med fx et foldet julekort i et miniputformat.

Vi bøjer os for jeres ideer.


Vi har beskæftiget os med tryksager siden 1962. Dét i sig selv er ikke en garanti for et godt håndværk, men det er ånden bag: Vi stiller enormt høje krav til os selv, både i servicen over for jer og i håndværket omkring jeres tryksager.

For os er miljø ikke bare noget, man taler om. Det er en reel virkelighed – noget, vi dagligt forholder os til, når vi vejleder dig om dine tryksager, når vi vælger trykkemetoder, og når vi bortskaffer vores restpartier.

Vi tænker grønt for jer.


For os er miljø ikke bare noget, man taler om. Det er en reel virkelighed – noget, vi dagligt forholder os til, når vi vejleder dig om dine tryksager, når vi vælger trykkemetoder, og når vi bortskaffer vores restpartier.

Dystan& Rosenberg har beskæftiget sig med tryksager siden 1962. Dét i sig selv er ikke en garanti for et godt håndværk, men det er ånden bag: Vi stiller enormt høje krav til os selv, både i servicen over for dig og i håndværket omkring din tryksag. Vi gør en dyd ud af altid at være fleksible og løsningsorienterede – og du må gerne prøve os af.

Vi hjælper jer hele vejen.


Selvom mange af vores tryksager er ganske ”normale” i størrelse og form – så kan vi også meget andet? Hvad med et kæmpe banner på Rådhuspladsen?,  logo på firmaets møbler?, eller mange andre spændende opgaver.