Dystan & Rosenberg er den eneste leverandør af tryksager du har brug for.

Uanset om det er storformat, digitaltryk eller offset, så har vi udstyret til både små og store oplag. Vi er fleksible som ingen andre i den grafiske branche, fordi vi ganske enkelt ikke kan finde ud af at sige nej.

Vi er grafiske håndværkere med det bedste udstyr, så seriøs rådgivning og høj kvalitet er en selvfølge. Vi udnytter vores produktionsapparat optimalt, hvorfor vores priser er yderst konkurrencedygtige. Sluttelig har vi en høj moral og er miljøcertificerede med både svanemærket, FSC og ClimateCalc.

Bedste kvalitet og højeste service er er en selvfølge

Dystan & Rosenberg har beskæftiget sig med tryksager siden 1962. Den enorme erfaring der giver de bedste forudsætninger for god kvalitet. Vi stiller enormt høje krav til os selv, både i servicen over for dig og i håndværket omkring din tryksag. Vi gør en dyd ud af altid at være fleksible og løsningsorienterede.

Vi er både din tekniske og kreative rådgiver

Vi har prøvet det meste før, når det drejer sig om tryksager. Den viden bruger vi dagligt når vi rådgiver vores kunder både teknisk og kreativt. Det kan være en speciel foldeløsning, en kreativ æske, det specielle papir, det lækre omslag eller noget helt femte. 

Vi tænker grønt for jer

For os er miljø ikke bare noget, man taler om. Det er en reel virkelighed, vi dagligt forholder os til, når vi vejleder dig om dine tryksager, når vi vælger trykkemetoder, og når vi bortskaffer vores restpartier.

Hos Dystan & Rosenberg er vi selvfølgelig miljøcertificerede med Svanemærke, FSC og ClimateCalc. Ikke fordi vi skal være det, men fordi det betyder noget for os.

Vi er mere end et trykkeri, der laver tryksager

Dystan & Rosenberg har mange års erfaring i at producere tryksager. Men det er ikke det eneste, vi kan hjælpe dig med.


Har du brug for branded merchandise til events, konteret, kundegaver, personalegaver etc. så er vi også leveringsdygtige. Både når det skal være hyldevare, og når det skal være custom made.


Har du brug for profilbeklædning, sportstøj, arbejdstøj etc. kan vi tilbyde et bredt sortiment. Vi har forhandling af en lang rækker mærker. Alt sammen profibeklædning, sportstøj og arbejdstøj i høj kvalitet med stort miljøfokus. VI kan tilbyde tryk og brodering med hurtige leveringstider.