Kvalitet Miljø certificeringer

KVALITET, MILJØ & CERTIFICERINGER

Svanemærket er et officielt miljømærke

Svanemærket er det officielle miljømærke i hele Norden. At det er officielt betyder, at det har myndighedernes opbakning.


Svanemærket blev stiftet af Nordisk Ministerråd i 1989, og i Danmark bakker Miljø- og Fødevareministeriet op om mærket.


Svanemærket og EU-Blomsten er de to eneste officielle miljømærker i Danmark – ligesom det røde Ø er det officielle danske mærke til fødevarer. 

FSC Mærket
FSC er en international non-profit mærkningsordning til træ og papir. FSC hverken producerer eller sælger varer.


Du finder FSC-mærket på produkter af træ og papir, som du kan købe med god samvittighed.


Det kan du, fordi der i en FSC-skov ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Samtidig er FSC en sikkerhed for, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker, der arbejder i skoven, er uddannede og får ordenlig sikkerhedsudstyr og løn.

ISO 14001

Den internationale standard for miljøledelse ISO 14001 blev lanceret i 1996 og er senest blevet revideret i 2015. Standarden er den dominerende miljøledelsesstandard i verden.

Et miljøledelsessystem efter ISO 14001 har udgangspunkt i virksomheden, dens processer og aktiviteter og fordeler her ansvar og kompetence samt beskriver miljøopgaver i hverdagen.

ISO 9001

ISO 9001 er et kvalitetsledelsessystem, der er anerkendt i hele verden og som for mange, er synonym med kvalitet og effektiv styring samt en struktureret kundedialog.


Ledelsessystemet går hånd i hånd med andre ISO systemer, som virksomheden måske allerede i forvejen benytter.


ISO 9001 for kvalitetsledelse, giver virksomheden klare definitioner af processer, værdier, løbende overvågning og evaluering, således har virksomheden et anerkendt og grundlæggende styringsværktøj.

Palle Studsgaard Odgaard

Palle står for høj kundeservice. Det er viljen og evnen til at løbe stærkt for kunderne, der i høj grad driver ham.

Adm. Direktør & Partner

Telefon: 20 83 63 88


E-mail: pso@dyro.dk

Palle Rosenberg

Palle har fået grafisk produktion ind med modermælken og har prøvet stort set alt, hvad der findes af udfordringer indenfor den grafiske verden.

KAM & Partner

Telefon: 20 25 24 37


E-mail: pr@dyro.dk

Jørgen Mogensen

Jørgen har styr på alle områder af produktionen. Han er arbejdsom som ingen andre og respekteres dybt for sin grundighed og detaljekendskab.

Produktionschef & Partner

Telefon: 40 14 93 18


E-mail: jm@dyro.dk

Klaus Olsen

Klaus har massiv erfaring med grafisk produktion og er med beundringsværdig struktur i stand til at håndtere komplekse og store arbejdsmængder.

KAM & Partner

Telefon: 50 80 26 13


E-mail: klaus@dyro.dk

Anne Ravndal

Anne elsker, når hun kan få lov til at præge processen, så produktioner optimeres og de rigtige miljømæssige valg bliver taget.

Salg

Telefon: 20 25 24 37


E-mail: anne@dyro.dk

Stefan Thesander

Stefan er multikunster, når det kommer til grafisk produktion, og hanforfølger altid de gode løsninger, både hvad angår pris og kvalitet.

Salg

Telefon: 21 81 80 89


E-mail: st@dyro.dk

Søren Mikkelsen

Salg

Telefon: 26 15 67 60


E-mail: soren@dyro.dk