Klistermærker

KLISTERMÆRKER

Klistermærker er ikke bare klistermærker. Hvor skal det side, hvor længe skal det side, hvad skal det side på. Der er mange ting at forholde sig til.

Klistermærker?


Der findes mange forskellige typer af klistermærker, og dermed også mange forskellige navne, her kan nævnes stickers, etiketter, labels, selvklæbende folier eller lignende.


Skal du have små stickers, udskåret i specielle former, er det nok etiketter der skal vælges. Små streamers med budskaber eller måske helfoliering til bilen? så taler bilstreamers generelt


Mangler i noget sikkerhedsgodkendt floorgraphic? Det har vi selvfølgelig også.


Sidst men ikke mindst har vi også Wall Stickers, som er folie der er velegnet til at klistre på væggen, og er mere mat i overfladen.


Og så lige det sidste
Overvejer du at sætte et klistermærke på et vindue eller en glasdør, er det ikke helt så nemt, men vi hjælper gerne med dette.

Vidste du, at selvom mange af vores tryksager er ganske ”normale” i størrelse og form – så kan vi faktisk også så meget andet? Vi kan hjælpe dig, hvis du skal have et kæmpe stort banner på Rådhuspladsen, hvis du skal have logo på firmaets møbler, eller hvis du vil adskille dig fra konkurrenterne på markedet med fx et foldet julekort i et miniputformat.

Vi bøjer os for jeres ideer.


Vi har beskæftiget os med tryksager siden 1962. Dét i sig selv er ikke en garanti for et godt håndværk, men det er ånden bag: Vi stiller enormt høje krav til os selv, både i servicen over for jer og i håndværket omkring jeres tryksager.

For os er miljø ikke bare noget, man taler om. Det er en reel virkelighed – noget, vi dagligt forholder os til, når vi vejleder dig om dine tryksager, når vi vælger trykkemetoder, og når vi bortskaffer vores restpartier.

Vi tænker grønt for jer.


For os er miljø ikke bare noget, man taler om. Det er en reel virkelighed – noget, vi dagligt forholder os til, når vi vejleder dig om dine tryksager, når vi vælger trykkemetoder, og når vi bortskaffer vores restpartier.

Dystan& Rosenberg har beskæftiget sig med tryksager siden 1962. Dét i sig selv er ikke en garanti for et godt håndværk, men det er ånden bag: Vi stiller enormt høje krav til os selv, både i servicen over for dig og i håndværket omkring din tryksag. Vi gør en dyd ud af altid at være fleksible og løsningsorienterede – og du må gerne prøve os af.

Vi hjælper jer hele vejen.


Selvom mange af vores tryksager er ganske ”normale” i størrelse og form – så kan vi også meget andet? Hvad med et kæmpe banner på Rådhuspladsen?,  logo på firmaets møbler?, eller mange andre spændende opgaver.