Er tryk, bare tryk?

Nej, men bare rolig. Vi har styr på at alt det tekniske. Samtidig har vi Sjællands bredeste setup. Det betyder, at vi kan vælge den rigtige løsning til din opgave uanset opgavens omfang. Vi har interne grafikere, der er eksperter i at tjekke din pdf inden produktion, så eventuelle tekniske fejl kan findes på forhånd. Grafikerne kan også med sikker hånd hjælpe med design og layout. I produktionen er alle vores trykkere og bogbindere både erfarne og udannede i deres fag. Hele vejen i processen har alle medarbejdere blik for kun at aflevere den bedste kvalitet, hver gang.

Vi har mange års erfaring i:

– Tjekke dine filer inden produktion

– Vælge de rigtige løsninger for bedste slutresultat

– Teknisk faglig rådgivning

– Rådgivning og inspiration til kreative løsninger

– Kvalitetstjek

– Levering til tiden

    Den billigste og bedste produktion til dit behov

    Vi kan kan producere små oplag og opgaver med variabel data i highend digitaltryk.  Vi producerer digitalt i større formater og kraftigere medier end de fleste. Digitalt kan vi trykke i op til 6 farver, der blandt andet inkluderer guld, sølv og hvid. Det giver store muligheder for dels besparelser og dels at hæve kvaliteten. 

    Vores offsetproduktion kommer især til sin ret, når der er volumen på opgaven. I offset producerer vi med op til 150.000 A4 tryk i timen. Offset vælges også ofte når en produktion skal være ekstra lækker eller der skal bruges pantonefaver til produktionen.

    I vores storformat har vi en virkelig bred produktion. Det er her vi laver roll up, bannere, posters, skilte, folier, klistermærker etc. Mængden af medier er gigantisk og det samme er mulighederne for kreative løsninger. Vi har egne montører, der kører ud sætter op, uanset om det er wayfinding i kontormiljø, montage til store events, messer etc.