DyRo online

DyRo online
E
r Dystan & Rosenbergs løsning til skabelonbaseret ombrydning via en browser. Det kan være visitkort, annoncer, flyers, plakater etc. Løsningen er også optimal til lagerstyring, hvor vi håndterer løbende distribution for vores kunder.

EFFEKTIVT

Brug minimale ressourcer på samling og distribution af information. Betyder at du kan bruge mere tid på at opnå den ønskede effekt og dermed få mere ud af dit marketing budget

ENKELT

Undgå at investere i IT personale og dyr IT infrastruktur. Du kan være kørende indenfor få timer med en samlet webportal med din virksomheds digitale produkter (annoncer, produktblade, tilbud, kontrkter, visitkort og meget andet) Let tilgængeligt for alle virksomhedens ansatte.

ESSENTIELT

Det er essentielt med vigtig og rigtig information. Hvis informationerne ikke er opdateret, er den ikke rigtig og vigtigheden er reduceret.Trykt information der ikke er opdateret og dermed indeholder fejl, er i værste fald værdiløs for virksomheden. 

ENSARTET

Sikrer at al markedskommunikation er ensartet og følger virksomhedens profil. Brugerne får tilgang til skabeloner der kun indeholder variable felter og alle ændringer styres indenfor definerede rammer i henhold til virksomhedens design profil.

Palle Studsgaard Odgaard

Palle står for høj kundeservice. Det er viljen og evnen til at løbe stærkt for kunderne, der i høj grad driver ham.

Adm. Direktør & Partner

Telefon: 20 83 63 88


E-mail: pso@dyro.dk

Palle Rosenberg

Palle har fået grafisk produktion ind med modermælken og har prøvet stort set alt, hvad der findes af udfordringer indenfor den grafiske verden.

KAM & Partner

Telefon: 20 25 24 37


E-mail: pr@dyro.dk

Jørgen Mogensen

Jørgen har styr på alle områder af produktionen. Han er arbejdsom som ingen andre og respekteres dybt for sin grundighed og detaljekendskab.

Produktionschef & Partner

Telefon: 40 14 93 18


E-mail: jm@dyro.dk

Klaus Olsen

Klaus har massiv erfaring med grafisk produktion og er med beundringsværdig struktur i stand til at håndtere komplekse og store arbejdsmængder.

KAM & Partner

Telefon: 50 80 26 13


E-mail: klaus@dyro.dk

Anne Ravndal

Anne elsker, når hun kan få lov til at præge processen, så produktioner optimeres og de rigtige miljømæssige valg bliver taget.

Salg

Telefon: 30 54 90 34


E-mail: anne@dyro.dk

Stefan Thesander

Stefan er multikunster, når det kommer til grafisk produktion, og hanforfølger altid de gode løsninger, både hvad angår pris og kvalitet.

Salg

Telefon: 21 81 80 89


E-mail: st@dyro.dk