Alm. Tryksager

Er tryk, bare tryk?


Nej - men bare rolig. Vi skal nok tage os af alt det tekniske, bare du fortæller os, hvad du gerne vil have med dig hjem. Vi har interne grafikere, der kan hjælpe med layout og korrekt opsætning af filer til tryk og print – og nogle garvede trykkere, der har blik for kun at aflevere den bedste kvalitet. Hver gang.


Vi har mange års erfaring i at udvælge:

- Den rigtige trykform


- Vi har flere former for trykformer, inhouse, du kan vælge imellem.


- Har du en digitaltryk-opgave, kan vi tilbyde dig IGen 5 med Thick Stock og Clear Ink. som helt unikt kan trykke på kraftige kvaliteter og med partiel lak. Denne særlige maskine er der kun to af i landet!

Derudover har vi også offset tryk (GTO og Komori) og storformat.


Den billigste og bedste produktion til dit behov
Vi kan klare små oplag af fx flyers, omslagsmapper, brochurer og breve (op til 36x66 cm) og brev-/kuvert flet som et billigt digitaltryk, hvis du kun har brug for 4-farvetryk (CMYK).


Har du en større oplag af fx brochurer, visitkort, kuverter, et atypisk format (op til 72 x 102) eller ønske om specialfarver/pantone farver/lak, så er vores offset tryk, den bedste løsning for dig.


Alle specialopgaver, fx roll-up bannere, skilte, vinduesfolie eller klistermærker, vælger vi at lægge i vores storformat afdeling, der printer op til 156 cm. i bredden. Her løser vi særlige opgaver og kan også konturskære dit produkt, så det hurtigt og præcist fremtræder i den ønskede form.

Vidste du, at selvom mange af vores tryksager er ganske ”normale” i størrelse og form – så kan vi faktisk også så meget andet? Vi kan hjælpe dig, hvis du skal have et kæmpe stort banner på Rådhuspladsen, hvis du skal have logo på firmaets møbler, eller hvis du vil adskille dig fra konkurrenterne på markedet med fx et foldet julekort i et miniputformat.

Vi bøjer os for jeres ideer.


Vi har beskæftiget os med tryksager siden 1962. Dét i sig selv er ikke en garanti for et godt håndværk, men det er ånden bag: Vi stiller enormt høje krav til os selv, både i servicen over for jer og i håndværket omkring jeres tryksager.

For os er miljø ikke bare noget, man taler om. Det er en reel virkelighed – noget, vi dagligt forholder os til, når vi vejleder dig om dine tryksager, når vi vælger trykkemetoder, og når vi bortskaffer vores restpartier.

Vi tænker grønt for jer.


For os er miljø ikke bare noget, man taler om. Det er en reel virkelighed – noget, vi dagligt forholder os til, når vi vejleder dig om dine tryksager, når vi vælger trykkemetoder, og når vi bortskaffer vores restpartier.

Dystan& Rosenberg har beskæftiget sig med tryksager siden 1962. Dét i sig selv er ikke en garanti for et godt håndværk, men det er ånden bag: Vi stiller enormt høje krav til os selv, både i servicen over for dig og i håndværket omkring din tryksag. Vi gør en dyd ud af altid at være fleksible og løsningsorienterede – og du må gerne prøve os af.

Vi hjælper jer hele vejen.


Selvom mange af vores tryksager er ganske ”normale” i størrelse og form – så kan vi også meget andet? Hvad med et kæmpe banner på Rådhuspladsen?,  logo på firmaets møbler?, eller mange andre spændende opgaver.