Æsker

Trolden i æsken kan vi ikke klare


Men selve æsken har vi heldigvis styr på, for hvad er et produkt uden den helt rigtige indpakning? Æsker med tryk kan bruges som emballage med vigtige informationer, eller sælgende budskaber, eller har man brug for ekstra beskyttelse når der sendes skrøbelige varer af sted, så laver vi også æsker med beskyttende bølgepap.


Vi kan levere æsker med låg, eller uden, med tryk i enkel kvalitet, eller man kan vælge at få lagt eksklusive effekter på overfladen, f.eks. partiel lakering, eller forskellige effekter (Gaveæsker) Vi har også mulighed for at indsvejse de færdig pakkede æsker (forsegle dem med krympefolie), så indpakningen er helt vandtæt.


Specielt fremstillede æsker skræddersyet til netop dit produkt

Har I behov for specielt fremstillede æsker til netop jeres produktmål, og leder I efter noget der er mere eksklusivt? Vi kan fremstille æsker med tryk i specielle former, størrelser og med andre typer af lukning.

Vidste du, at selvom mange af vores tryksager er ganske ”normale” i størrelse og form – så kan vi faktisk også så meget andet? Vi kan hjælpe dig, hvis du skal have et kæmpe stort banner på Rådhuspladsen, hvis du skal have logo på firmaets møbler, eller hvis du vil adskille dig fra konkurrenterne på markedet med fx et foldet julekort i et miniputformat.

Vi bøjer os for jeres ideer.


Vi har beskæftiget os med tryksager siden 1962. Dét i sig selv er ikke en garanti for et godt håndværk, men det er ånden bag: Vi stiller enormt høje krav til os selv, både i servicen over for jer og i håndværket omkring jeres tryksager.

For os er miljø ikke bare noget, man taler om. Det er en reel virkelighed – noget, vi dagligt forholder os til, når vi vejleder dig om dine tryksager, når vi vælger trykkemetoder, og når vi bortskaffer vores restpartier.

Vi tænker grønt for jer.


For os er miljø ikke bare noget, man taler om. Det er en reel virkelighed – noget, vi dagligt forholder os til, når vi vejleder dig om dine tryksager, når vi vælger trykkemetoder, og når vi bortskaffer vores restpartier.

Dystan& Rosenberg har beskæftiget sig med tryksager siden 1962. Dét i sig selv er ikke en garanti for et godt håndværk, men det er ånden bag: Vi stiller enormt høje krav til os selv, både i servicen over for dig og i håndværket omkring din tryksag. Vi gør en dyd ud af altid at være fleksible og løsningsorienterede – og du må gerne prøve os af.

Vi hjælper jer hele vejen.


Selvom mange af vores tryksager er ganske ”normale” i størrelse og form – så kan vi også meget andet? Hvad med et kæmpe banner på Rådhuspladsen?,  logo på firmaets møbler?, eller mange andre spændende opgaver.